Swept Source OCT Angio

Na zalogi 1000 KOS
Šifra produkta
002
0,00 €

OCT Angiografija z uporabo najnovejše Swept Source OCT tehnologije: vrhunsko slikanje s pomočjo zmogljive kombinacije tehnologij.

Ključne funkcije

  • Slikanje z visoko občutljivostjo in vizualizacijo globljega intravaskularnega pretoka
  • Hitro skeniranje, sledenje očem v realnem času
  • Razlikovanje OCTARA

Angiografija OCT z uporabo Swept Source OCT: vrhunsko slikanje s pomočjo zmogljive kombinacije tehnologij
Topconov SS OCT Angio je edini sistem, ki združuje visokokakovostno angiografijo OCT s Swept Source OCT. Patentirani algoritem za obdelavo slik, zasnovan na klinično dokazani platformi DRI OCT Triton in s pogonom OCTARA™, nudi izjemno občutljivo angiografsko zaznavanje. Izvaja izjemno vizualizacijo vaskularnih struktur, tudi žilnice in globljih plasti mrežnice.

Slikanje z visoko občutljivostjo in vizualizacijo globljega intravaskularnega pretoka
Tehnologija Swept Source in OCTARA™ omogočata vizualizacijo globljih struktur z manj izgube signala zaradi globine in zaznavanje tudi nizkega mikrovsakularnega toka z visoko občutljivostjo. Poleg tega valovna dolžina 1μm omogoča slikanje OCT tudi pri bolnikih z motnostjo roženice.

Hitro skeniranje, sledenje očem v realnem času 
Pri 100,000 A-skenih na sekundo Topconov DRI OCT Triton s sistemom za sledenje očem SMARTtrack hitro zaključi angiograf OCT in zagotavlja jasno sliko mikrovaskularnega omrežja pretoka roženice.

Izboljšana diagnostična učinkovitost in integracija poteka dela 
Multimodalno računalniško okolje omogoča preprosto, a celovito primerjavo mikrovaskularnih težav s fluorescentno angiografijo (FA), avtofluorescenco očesnega ozadja (Fundus Auto Fluoresence (FAF)), OCT in barvnimi slikami očesnega ozadja z eno samo napravo. Naprava Topcon DRI OCT Triton Plus ima FA in FAF kot tovarniški možnosti.

Razlikovanje OCTARA™ 
OCTARA je tehnologija za obdelavo slik, ki povzema spremembe signalov iz vaskularnega toka z uporabo več OCT B-skenov, pridobljenih z istega položaja. Ponaša se z visoko občutljivostjo za zaznavanje nizkega pretoka krvi v mikrovaskulaturi. Predvideva se, da bo OCTARA uporabna za zaznavanje mikroanevrizmov ali kapilarnih nepravilnosti z uporabo več OCT B-skenov, pridobljenih z istega položaja. Ponaša se z visoko občutljivostjo za zaznavanje nizkega pretoka krvi v mikrovaskulaturi.

Natančen sistem za sledenje 
SMARTTrack™, vgrajen v DRI OCT Triton, je bil še nadalje razvit za angiografijo OCT. Zdaj v trenutku zazna gibanje oči in mežikanje ter prilagodi položaj skena tako, da je zagotovljeno popolno skeniranje vseh področij

Multimodalno gledanje in poročanje 
Angiografske slike, visokokakovostne B-skene in fotografije očesnega ozadja si je mogoče ogledati na enem samem zaslonu z uporabo IMAGEnet 6, tako da je območje, ki nas zanima, mogoče oceniti z uporabo več načinov slik. Izbrane sloje je mogoče zlahka prilagoditi in tako povečati jasnost specifičnih patoloških značilnosti.