o-topconu

O topconu

Korporacija Topcon je vodilna v svetu v proizvodnji tehnologije, ki je zasnovana za reševanje bistvenih izzivov, s katerimi se sooča družba v zdravstvu, kmetijstvu in infrastrukturi. Topcon je specializiran za razvoj optičnih, zaznavalnih in krmilnih rešitev, ki jih poganjajo vodilne tehnologije digitalne transformacije za te panoge.

Rastoča svetovna populacija je tisto, kar nas žene k razvoju rešitev za trajnostni jutri. S prispevkom k tem panogam olajšamo odkrivanje in zdravljenje bolezni, gradnjo mest in proizvodnjo hrane, ki je potrebna za prehranjevanje našega rastočega sveta.

 

 

SKRB ZA ZDRAVJE

 

Topcon obravnava očesne bolezni med starajočo se populacijo tako, da ponudnikom omogoča napredne slikovne, diagnostične rešitve in inteligentno podatkovno tehnologijo.

KMETIJSTVO

 

Topcon obravnava rast svetovnega prebivalstva in posledično negotovost s hrano z izboljšanjem učinkovitosti in produktivnosti kmetijskih operacij z izboljšano natančno avtomatizacijo in podatkovnimi rešitvami.

INFRASTRUKTURA

 

Topcon obravnava naraščajoče povpraševanje po infrastrukturi in pomanjkanje kvalificirane delovne sile z izboljšanjem avtomatizacije gradbenega procesa za izboljšano produktivnost in kakovostne rezultate.

Sporočilo predsednika

Rad bi izrazil iskreno hvaležnost vsem našim deležnikom za izkazano zaupanje in podporo. Osredotočeni smo na rast naših podjetij z uporabo progresivnih strategij, ki nam omogočajo uresničitev naše vizije za reševanje družbenih izzivov.

Verjamemo, da ima vsak pravico do boljše kakovosti življenja zdaj in v prihodnosti. Dostop do kakovostnega zdravstvenega varstva, trajnostnih prehranskih sistemov, cest, stanovanj in prevoza so bistvenega pomena za uspeh. ​Topcon si prizadeva izboljšati življenja ljudi z opolnomočenjem zdravstvenega varstva, kmetijstva in infrastrukture, da bi sledili zahtevam našega rastočega sveta.

​To počnemo z razvojem in proizvodnjo najnovejših tehnologij, ki so namenjene pospeševanju in izboljšanju produktivnosti za trajnostne rezultate danes in v prihodnosti.

  • V zdravstvu zagotavljamo rešitve za zgodnje odkrivanje in zdravljenje očesnih bolezni.
  • Za kmetijstvo ponujamo rešitve za izboljšano produktivnost, da bi nahranili svet.
  • Globalna rast prebivalstva spodbuja eksponentno potrebo po novi infrastrukturi. Glede na pomanjkanje visoko kvalificirane infrastrukturne delovne sile zagotavljamo avtomatizacijo delovnega procesa za izboljšanje produktivnosti in kakovosti dela.

Te cilje bomo dosegli tako, da bomo sledili naši korporativni filozofiji Topcon Way.

Še enkrat hvala za vašo nadaljnjo podporo. Želim vam velik uspeh.

 

Topconova pot

Celostna podoba

  • Topcon prispeva k obogatitvi družbe z reševanjem družbenih izzivov v zdravstvu, kmetijstvu in infrastrukturi.

 

Politika upravljanja

  • Topcon se osredotoča na vrhunsko tehnologijo, da z inovacijami in proizvodnjo še naprej zagotavlja novo vrednost. Topcon spoštuje raznolikost in deluje kot globalno podjetje. Topcon daje največjo prednost skladnosti, da bi še naprej ostal zaupanja vreden partner vsem deležnikom.
 

Topcon Healthcare je blagovna znamka za zdravje oči družbe Topcon Corporation.

Topcon Healthcare gleda na zdravje oči drugače. Naša vizija je omogočiti ponudnikom pametne
in učinkovite tehnologije za izboljšano oskrbo pacientov. V koraku z nenehno spreminjajočo se pokrajino
zdravstvene industrije ponujamo najnovejše integrirane rešitve, vključno z naprednim multimodalnim
slikanjem, upravljanjem podatkov, nevtralnim od dobavitelja, in revolucionarno tehnologijo za oddaljeno diagnostiko

 

 

Korporacija Topcon je že več kot 89 let vodilna s tehnologijo, ki spreminja igro, na področju geodetskih raziskav, kmetijstva in oftalmoloških instrumentov.

Naša linija izdelkov obsega eno največjih izbir preciznih instrumentov enega samega proizvajalca, znani pa smo po svojem strokovnem znanju na področju avtomatizacije, ki moti že dolgo uveljavljene procese.

Naše podjetje za nego oči je osredotočeno na razvoj izdelkov za široko paleto aplikacij, vključno z rešitvami za slikanje, diagnostiko, refrakcijo in kirurško zdravljenje.