KR-800PA, Auto Kerato-Refrakto-Topogarf

Na zalogi 100 KOS
Šifra produkta
029
0,00 €

Novi KR-800PA je izboljšan Auto Kerato-Refraktometer s kornealnim topografom. Poleg dodatne kornealne topografije (Placido obroči) ima vgrajen tudi sistem s Topconovo rotirajočo prizmo, ki omogoča neprimerljivo natačnost merjenja objektivne refrakcije in keratometrije, kot je to pri Topconu že običajno, ter 3D avtomatsko merilno glavo, ki omogoča enostavno in hitro upravljanje z aparatom. Širok barvi LCD zaslon na dotik omogoča kontrolo in intuitivni prikaz podatkov merjenja.

Ključne lastnosti

✔    Integriran Kornealni Topograf

✔    Topcon tehnologijo Rotirajoče prizme za neprimerljivo natačnost meritev

✔    Enostavno upravljanje s 3D merilno glavo

✔    Širok LCD barvni monitor z upravljanjem na dotik

✔    Preprost in inuitiven prikaz podatkov

Kornealni topograf za merjenje ukrivljenosti roženice podpira izbiro in fitanje kontaktnih leč ter omogoča analizo iregularnega astigmatizma. Zagotavlja informacije o obliki roženice, ki se prikažejo hitro in jih je možno celo prekriti preko slike roženice z enim dotikom.

Topcon KR-800PA je ugodna izbira za vse klinike, ki ponujajo meritev refrakcije in fitanje kontaktih leč. Za preprosto upravljanje in hitro merjenje ima KR-800PA integrirano 3D merilno glavo, ki omogoča samodejno poravnavo in sprožitev merjenja. Takoj, ko je instrument pravilno poravnan, ta inovativna funkcija sproži postopek merjenja in zaključi tri odčitke merjenja za vsako oko posebej. 

KR-800PA vam zagotavlja najbolj zanesljivo in natančno analizo roženice z uporabo placidovega obroča in njegovega prefinjenega principa merjenja. Vključuje Topconovo patentirano tehnologijo Rotary-Prism za hitre in natančne meritve refrakcije in keratometrije.

Kornealni topograf roženice podpira namestitev kontaktnih leč in diagnozo nepravilnega astigmatizma roženice. Zagotavlja informacije o obliki roženice in se hitro prikaže ter z enim samim dotikom celo prekrije izpis kartiranja na sprednji segment. Topconov KR-800PA je cenovno ugodna izbira za vse klinike, ki ponujajo refrakcijo in namestitev kontaktnih leč. Za enostavno upravljanje in hitro merjenje v vaši praksi ima KR-800PA samodejno poravnavo 3D in funkcijo samodejnega zagona. Takoj, ko je instrument pravilno poravnan, ta inovativna funkcija sproži postopek merjenja in dokonča več odčitkov vsakega očesa.

i-Map za KR
Topcon KR-800PA ima priloženo programsko opremo za zunanjo vizualizacijo i-Map for KR za podrobno analizo roženice. Programska oprema lahko na daljavo analizira podatke o roženici, ki jih pridobi KR-800PA. Z i-Map za KR lahko naredite primerjavo med več pregledi. i-Map za KR je tudi odlična platforma za učinkovito namestitev kontaktnih leč RGP. Funkcija simulacije kontaktnih leč samodejno izbere kontaktne leče, ki se najbolje prilegajo, na podlagi integrirane, obsežne zbirke podatkov o kontaktnih lečah, ki vključuje vse glavne proizvajalce. Analizni modul Zernike je sestavljen iz 36 polinomov do 7. reda in omogoča jasen pogled na optične pomanjkljivosti, ki lahko motijo vid.

Zanesljivo in hitro merjenje 
S Topconovo ekskluzivno tehnologijo vrteče prizme (Rotary Prism Technology), KR-1 samodejni kerato- refraktometer poskrbi za neprimerljivo natančnost in zanesljivost.Ta tehnologija omogoča ponovljivost rezultatov merjenj. Dejanske meritve obeh očesi so opravljene hitro in pacientu udobno. KR-1 lahko meri zenice pacienta ozke do min odprtine zenice 2mm.

Rotary Prism Technology™

Refraktometrija

Sfera -25 to + 22D v 0.25D koraku (0.12D korak je na voljo)
Cilinder 0 to ± 10D v 0.25D koraku (0.12D korak je na voljo)
OS 0° to 180° v 1° koraku( 5° korak je na voljo)
Minimanlni premer zenicer Ø 2.0 mm
Metoda relaksacije Avtomatska zameglitev
Fiksirna tarča Slika

Keratometrija

Krivina roženice 5.00 mm do 10.00 mm
Refraktivni indeks 1.3375
Roženična refrakcija 67.50D do 33.75D
Roženični astigmatizem 0D do ±10D
Os roženičnega astigmatizma 1 do 180°
Merilno področje 3mm s 7.7mm radius Ø1.5 mm do  Ø9.2 mm (z 8 mm radiusom)

Merilni koraki

Roženična krivina 0.01 mm
Roženična refrakcija 0.25D (0.12D step available)
Roženični astigmatizem 0.25D (0.12D step available)
Roženični kot astigmatizmae

Ostalo

PD merilno območje 20 do 85 mm (0.5 mm enota prikaza)
Načini merjenja Samodejna poravnava / Auto start / Ročno + Auto start / Ročno
Merjenje diametra roženice DA
Zaslon 8" Barvni LCD zaslon na dotik
Izpis podatkov Vgrajen termalni tiskalnik
Verteks 0, 12.0 in  13.75 mm (nastavljivo)
Varčevanje z energijo Način varne porabe energije (čas) je nastavljiv v meniju
Napajanje 100 - 240V AC, 50 - 60Hz
Izhodi RS-232C / LAN
Teža 19.0 kg
Dimenzije 321-340 mm(Š) x 523-539 mm(G) x 490-520 mm(V)
KR-800PA_2019
(Size: 805.8 KB)